Over mij

Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik gebruik dit alleen om mijn kunstwerken en fotografie te tonen.

Fotografie
Fotografie is een ware passie van mij.
Ik ben al vroeg begonnen met fotograferen en was 16 toen ik zelf mijn eerste camera kocht.
Het is pas jaren later dat ik probeer om de vakopleiding aan de FotoAcademie in Amsterdam te volgen. Na 2 jaar kon ik dit niet meer combineren met mijn gewone baan. Wel heb ik daar enorm veel geleerd over de fotografie en de verschillende technieken.
Na een rustperiode van 5 jaar ben ik weer actief geworden. Aangesloten bij de Fotocommunity Waterland (van Arnold van der Zee) heb ik de mogelijkheid om met de vele richtingen van fotograferen te experimenteren.
Mijn drijfveer is om steeds beter te worden door elke keer een nieuwe uitdaging aan te gaan en steeds wat bij te leren. Hierin wil ik het/mijn verhaal vertellen en de juiste sfeer vast te leggen.
Momenteel komen de volgende types binnen de fotografie meer naar voren: (Omgevings)portretten, ruwe straatportretten, documentaire fotografie.

gjd_20170712_023_2 WP
gjd_20170712_023_2

Kunst
Sinds maart 2017 ben ik in contact gekomen met schilderen. Vanaf het eerste stuk (een zelfportret) is duidelijk gebleken dat ik dit werkelijk kan. Dit is dan ook zeker een richting waarin ik me ook verder wil gaan ontwikkelen. Momenteel werk ik voornamelijk met aquarel maar werk ik ook met acryl en houtskool.
Voor meer over mezelf zie Kunstwerken op deze website.

gjd_2017_001 WP
gjd_2017_001

 

0 thoughts on “Over mij

  1. Ik kijk met veel bewondering, en plezier, naar je werk.

  2. Mooi werk! Ik heb je op FB een vriendschaps verzoek gestuurd
    Groetjes Esther

Geef een reactie